Werkwijze

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen tijdens een shoot en echt contact te maken met elkaar. Dus ‘say cheese’ komt niet in mijn woordenboek voor.

Daarom maak ik gebruik van de ‘beloved’ technieken. Dit is een vorm van fotografie waarbij je door middel van opdrachten en spelletjes spontaniteit  creëert en echte emoties vastlegt.

Ik fotografeer bij mensen thuis en creëer dan een studio met materialen en spullen die ik meeneem. Ook is het mogelijk om op een mooie (buiten-)locatie te fotograferen. We kijken samen welke locatie voor jullie geschikt is.

Je moet je thuis voelen in de omgeving

Denk je erover een shoot te boeken?
Stuur dan een mailtje met je wensen naar info@fotografiekarin.nl
Ik zal deze mail zo snel mogelijk beantwoorden en een datum voorstel doen. Wanneer we een datum hebben geprikt, kunnen we vooraf nog contact hebben over kleding, attributen en eventueel de locatie. Na de shoot ben ik vaak zo enthousiast dat ik jullie vast een sneak preview wil geven. Dit doe ik, na overleg, via facebook. Binnen enkele weken krijg je via we transfer een slideshow, met een door mij gekozen selectie van ongeveer 15 à 20 foto’s.

Hierna maken jullie een selectie van de foto’s die je graag wil ontvangen. Het aantal is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. De kosten van de verschillende pakketten vind je onder het kopje tarieven.