Ik ben Karin,

36 jaar jong en woon sinds een jaar of 2 in Rosmalen met mijn grote liefde. Ik ben een enthousiaste, vrolijke, gedreven en spontane meid. Mijn motto is; pluk de dag! Ik geniet van het leven en ook van alle kleine dingen die ik tegen kom op mijn pad. Van het kleinste bloempje in frisgroen gras tot een prachtige zonsondergang op een zwoele avond. Ik ben vaak te vinden op mijn buik in het gras om de kleinste pluisjes te fotograferen. Verre reizen maken is ook een van mijn passies. Ook dan kan een dag niet lang genoeg duren.

Mijn passie voor fotografie is ontstaan doordat ik van mijn oma op 8 jarige leeftijd een camera cadeau kreeg. Gewapend met camera en rolletjes ging ik op pad in en om het huis. Het echte werk begon met een reis naar Thailand, daarvoor wilde ik een echte camera met 100 knopjes en een dikke handleiding om deze reis vast te kunnen leggen.
Ik was verkocht….
Hierna volgde talloze workshops en opleidingen om te worden wie ik nu ben..
‘Fotografie Karin’

‘Fotografie is voor mij geen kiekjes maken,
maar bijzondere momenten vangen.’

Lieve groet, Karin